دیتالاگر کنسانتره میوه
مقدمه:
کنسانتره میوه با گذر زمان در دماهای بالاتر از ۷ درجه سانتیگراد به مرور رنگ قهوهای و طعم کشمشی پیدا می کنند برای پیشگیری از این اتفاق به یک دیتالاگر کنسانتره میوه نیاز داریم که تغییرات دمایی را به کاربر و مسئول کنترل کیفی از طریق آلارم محیطی و یا زنگ و پیامک اطلاع دهد.
انواع بسته بندی کنسانتره میوه:
- کنسانتره در مخازن متحرک ۲۵ تنی
- کنسانتره میوه جات در بونکرهای ۱۰۰۰ لیتری
- در داخل بشکه های فلزی ۲۶۵ کیلویی غیر اسپتیک
- در داخل بشکه های فلزی ۲۶۵ کیلویی اسپتیک
- در داخل بشکه های پلاستیکی ۲۶۵ کیلویی غیر اسپتیک
- کنسانتره در گالن های ۲۵ کی لویی فودگرید غیر اسپتیک
- در کیسه های ۲۵ کیلویی در داخل کارتن های ۵ لایه
- تمامی روش هایی که مصرف کننده به آن تمایل دارد
شرایط نگهداری انواع کنسانتره میوه جات:
بهترین دما برای نگهداری انواع کنسانتره منفی ۱۸ درجه سانتی گراد می باشد برا ی کنسانتره میوه های غیر رنگی مثل سیب انگور سفید و آناناس می توان کنسانتره را در دمای ۳ تا ۵ درجه سانتی گراد نگهداری کرد.
بهترین شرایط نگهداری انواع کنسانتره مرکبات:
بهترین شرایط نگهداری برا ی کنسانتره مرکبات مثل پرتقال لیموترش نارنگی و سایر مرکبات در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد می باشد شرایط اسپتیک بودن به نگهداری این کنسانتره ها کمک بسزایی می کند.
سردخانه کنسانتره چیست؟
روش کنسانتره کردن معمولا به منظور تقویت طعم یا بو، افزایش مدت ماندگاری و کاهش حجم محصولات مورد استفاده قرار میگیرد. کنسانتره میتواند از مواد گیاهی، میوهها و حتی مواد شیمیایی تهیه شود. فرآیند تولید کنسانتره ممکن است شامل انجماد، تبخیر و فشردهسازی باشد.
به طور کلی کنسانتره را میتوان در مواردی چون تولید انواع نوشیدنی و آبمیوه، شیرینی پزی، مربا و مارمالاد سازی، کمپوت سازی، انواع رب و شیره میوه و … استفاده کرد. محصولاتی که قرار است به کنسانتره تبدیل شده و در سردخانه نگهداری شوند باید مراحلی را طی کنند از جمله: شستوشو و سورتینگ، آمادهسازی، پرس تیوپی، فیلتر، پاستوریزاسیون، آنزیمزنی، فیلتراسیون، تغلیظ، استریل، بستهبندی و سپس انتقال به سردخانه.
شرایط نگهداری اسانس و کنسانتره در سردخانه:
برای نگهداری اسانس و کنسانتره در سردخانه، توجه به عوامل زیر حائز اهمیت است:
الف) دما: بسته به نوع کنسانتره و اسانس، شرایط دمایی سردخانه متفاوت است. به طور کلی برای اکثر اسانسها دماهای پائینتر از دمای اتاق یا حتی دمای یخچال مناسب است. این دما برای نگهداری اسانسها میتواند بین ۱۳- تا ۱۸- درجهٔ سانتیگراد باشد. و یا بهترین دما برای نگهداری کنسانتره میوه ۱۸- درجه سانتیگراد است که در این دما میتوان کنسانتره را برای مدت ۳ سال در سردخانه نگهداری کرد.
ب) رطوبت: نفوذ رطوبت به کنسانتره و اسانس میتواند موجب ایجاد تغییرات شیمیایی و کاهش کیفیت و عمر مفید این محصولات در سردخانه شود. بنابراین کنترل رطوبت سردخانهٔ کنسانتره و اسانس از اهمیت بالایی برخوردار است. برای این منظور ضروری است از بستهبندیهای محکم و ضدآب استفاده شود تا از ورود رطوبت به درون محصولات جلوگیری شود.
ج) نور: نور مستقیم نیز مانند دو عامل دیگر موجب ایجاد تغییرات شیمیایی در کنسانتره و اسانس میشود. بنابراین نگهداری این محصولات در محیطی تاریک و یا دارای نور کم، میتواند موجب افزایش عمر مفید آنها شود.
تهویه و گردش هوا در سردخانه کنسانتره:
گردش هوا در سردخانه کنسانتره، برای حفظ کیفیت و کارایی بهینه محصولات امری بسیار حیاتی و حائز اهمیت است. زمانی که هوا در سردخانه به طور منظم گردش دارد، دما به یکنواختی رسیده و اختلافات دمایی ناگهانی کاهش مییابد. این امر منجر به حفظ کیفیت محصولات در بازههای زمانی طولانی خواهد شد. بنابراین استفاده از یک سیستم گردش هوای مناسب همچون کمپرسورهای تهویه و… میتواند مانع آسیبرسیدن به کنسانتره شود. این سیستمهای تهویه معمولا دارای تجهیزات خنککننده نیز هستند تا ضمن کنترل رطوبت، از مشکلات مربوط به یخزدگی و… جلوگیری کنند. همچنین این سیستمها دارای سنسورها و کنترلکنندههای خودکار برای اندازهگیری و تنظیم دما هستند تا دمای سردخانه در وضعیت مناسبی باقی بماند
دیتالاگر کنسانتره میوه دارستان صنعت:
شرکت دارستان صنعت تولیدکننده انواع دستگاه دیتالاگر سردخانه و محیط نگهداری کنسانتره میوه می باشد که در زیر کاتالوگ و مدل دیتالاگر را برای شما قرار داده ایم.
جهت سفارش دستگاه دیتالاگر کنسانتره میوه از طریق شماره های ۰۲۱۶۶۴۵۵۲۸۰ و ۰۹۱۲۷۰۱۷۹۰۱ با ما در ارتباط باشید.